Младо момче во Задар низ прозорец на автомобил извадило ракетен фрлач

Млад човек во бел автомобил извадил ракетен фрлач низ прозорецот додека минувал покрај полициската станица во Задар. Како што соопшти полицијата, дуото од автомобилот било поврзано со обид за грабеж на банкомат среде ноќ.