Документарeцoт за Клеопатра на Нетфликс со рекордно ниски оценки

На интернет-страницата за оценување телевизиски и киноостварувања, „Ротен томатос“, 10 отсто од критиката и само два насто од гледачите го препорачуваат документарецот.