Пет години по смртта, објавени нова песна и видеоспот на Оливер Драгоевиќ

Поминаа пет години од смртта на Оливер Драгоевиќ, а неговото семејство реши да објави една од неговите необјавени музички нумери како вовед во албумот што ќе следува есенва.