Некои работи едноставно не ги правите...

Оваа девојка мислеше дека е многу лесна работа со секирче да погоди во центарот на метата. Освен што не погоди во центарот, таа ја промаши и метата. Секирата удри пред метата, се одби од ѕидот и почна да се враќа кон нејзината глава. За среќа, таа брзо реагираше, клекна, и веројатно си го спаси животот.