Ова куче ги украло вештачките заби од својот сопственик – резултатот е урнебесен

Додека психологот Бен Кембел од Мичиген претходната недела купил пластични заби за да ги насмее своите пријатели додека се во изолација, немал поим дека и самиот ќе се смее со солзи поради нив. Неговото куче ги ‘украло’, па ги употребило за себе, резултатот е урнебесен. Погледнете го видеото!