Таа е генетски џекпот: Во шестата деценија се соблече за „Sports Illustrated Swimsuit“, велат дека нема позгодна природна жена од неа

Актерката и водителка Падма Лакшми се појави на овогодишната насловна страница на „Sports Illustrated Swimsuit“, а фотографиите направени за потребите на магазинот оставаат без здив. Водителката има 52 години, а како што можеме да забележиме од фотографиите, таа и во шестата деценија изгледа нереално. Бујните гради и завидната фигура се впечатливи карактеристики на убавата Индијка, а фотографиите од снимањето се појавија и на официјалната Инстаграм страница на „Sports Illustrated Swimsuit“.