Среќен роденден Бионсе: Фотографии со кои ги наполни насловните

Бијонсе вчера (04 септември) полни 36 години и нејзините пријатели и го честитаат роденденот со креативни честитки постирани на социјалните мрежи. Во овие честитки се и оние од нејзиното семејство во кои се вели дека времето лета толку брзо што неможат да си поверуваат дека таа веќе има 36 години. Денес кон Бијонсе, мајката на 3 деца, се упатува голема роденденска љубов.