Саем за автомобили во Детроит: Новитети за модерното доба

Официјално, во тек е еден од најголемите автомобилски саеми на светот, кој секоја година се одржува во Детроит. Овој саем претставува своеврсна влезница на еден од најголемите, секако и најбогат автомобилски пазар на светот, а воедно е совршено место за претставување на идеите на најголемите гиганти во автомобилската индустрија.