"Октоберфест": Алкохол на сите страни, бујни деколтеа и тапани на најголемиот фестивал на пивото

Пред два дена беше отворањето на 185-то издание на фестивалот "Октоберфест" во Минхен. Најголемиот светски фестивал на пивото ќе се одржи од 22-ти септември до 7-ми октомври 2018 година.