Ураганот Харви: Пред и потоа !

На оваа видео снимка ќе видите дека разорната моќ на природните катастрофи не е за занемарување. Поплавите на улиците на Хјустон достигнале висина на кров на еднокатница, а спасувачите со чамци, камиони и хеликоптери им помагаат на луѓето во поплавените области ширум градот олујата Харви.