Документарен филм за Чернобил: Два дена поминати во 'зоната на смртта'

Дру поминал неколку дена во една од најопасните зони на светот, поразговарал со локалните мештани и направил видео материјали од кои ќе ви 'замрзне крвта'. Документарен филм кој вреди да го погледнете.