Не е многу безбедно да заклучиш велосипед на знак "Стоп"

Ова момче краде велосипеди врзани за сообраќаен знак. Момчето се качува на канта за ѓубре и ги откачува сообраќајните знаци за да го земе најскапиот точак. Погледнете...