Ексклузивно интервју со Александар Чеферин, претседател на УЕФА

Погледнете го ексклузивното интервју со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин. Првиот човек на Европската фудбалска Асоцијација зборува за „еволуцијата“ на фудбалот, финансискиот фер-плеј, неговата одговорност како прв човек на УЕФА.