Што се случува кога на "Југо" ќе му ставиш 5.3 литарски V8 мотор?

За Американците во главно важи за еден од најлошите автомобили во историјата, како што всушност и пишува во описот на видеото. Сепак ова мало "Yugo" од 1988. година може да стане вистински ѕвер кога ќе се поврзе со 5.3 литарски V8 мотор. Достигнува брзина од повеќе од 100 милји на час. И тоа на мраз!