Хрватската претседателка, Китаровиќ пееше среде Њујорк

Колинда за време на нејзината посета на САД присуствуваше на одбележувањето на 25-годишнината од Националната федерација на американски Хрвати и во рамки на прославата се расположи и се распеа пред присутните.