Погледнете ја оваа брутална тепачка меѓу руски хулигани

Градското дерби меѓу Спартак и ЦСКА секогаш носи нереди и тепачки меѓу двете завојувани групи. И овој пат, тие во московското метро во вистинско светло ја покажале бруталноста во меѓусебните пресметки.